Hoveniersbedrijf

Bakker

 

 

 

Bereikbaar

maandag
07:30 - 18:00
dinsdag
07:30 - 18:00
woensdag
07:30 - 18:00
donderdag
07:30 - 18:00
vrijdag
07:30 - 18:00
zaterdag
08:00 - 13:00
zondag
Gesloten

ijsvogel - bron: www.mvefotografie.nl - mvefotografie

Sinds 1 januari 2010 ben ik actief met het Hoveniersbedrijf gestart in Schildwolde waar ook een schildersbedrijf en een drogisterij gevestigd zijn. Tegenwoordig werken wij vanuit Meedhuizen. Doordat ik in het bedrijfsleven ben opgegroeid ken ik de klappen van de zweep, ook weet ik waar kwaliteit en afspraak is afspraak voor staan. Ik spreek vaak in de wij vorm als het over Hoveniersbedrijf Bakker gaat dit komt omdat ik samen werk met een team gespecialiseerd en gediplomeerd in het Groen.

Doordat de tijden veranderen, veranderd de bedrijfsvorm mee. Daarom werk ik met een geselecteerd en vakkundig team die plezier in hun vak hebben. Het voordeel van een kleine ondernemer is het 1 op 1 contact met de klant, leverancier en medewerker hierdoor zal de klus van begin tot eind in goed overleg uitgevoerd worden. Wij voeren alle klussen in eigen beheer uit.

Ons bedrijf is vertegenwoordigd door gediplomeerde hoveniers. Ik heb mijn diploma’s behaald aan het A.O.C. Terra in Groningen 2009. Samen met een collega hovenier hebben wij een werk gebied van Zuid Drenthe tot aan Noord Groningen. Voor het klim en snoeiwerk hebben wij een gespecialiseerd boomverzorger in ons team. Voor het kleine grondverzet zoals: Vijveraanleg, cunetten graven, sloten schonen etc. werken wij samen met een mini-loonwerk bedrijf wat op het gebied van grondverzet machines van alle gemakken is voorzien. Ons bedrijf groeit graag mee voor een betere en groenere toekomst.

Sinds 2014 hebben we het keurmerk: Erkend SBB leerbedrijf en stimuleren we een nieuwe generatie hoveniers het vak te leren, deze leerlingen versterken ons team en zult u regelmatig met ons terug zien in de tuin. Hovenier zijn is een ambacht en daar staan wij voor, onze slogan is dan ook:

Hoveniersbedrijf Bakker maakt u tuin strakker!

 

Niels Bakker
Hoveniersbedrijf Bakker

Niels vs boom

 

 

 

Facebook