Hoveniersbedrijf

Bakker

 

 

 

Bereikbaar

maandag
07:30 - 18:00
dinsdag
07:30 - 18:00
woensdag
07:30 - 18:00
donderdag
07:30 - 18:00
vrijdag
07:30 - 18:00
zaterdag
08:00 - 13:00
zondag
Gesloten

ijsvogel - bron: www.mvefotografie.nl - mvefotografie

Een mooie tuin aanleggen is één, maar bij het mooi houden komt veel kijken. Uw tuin is constant in beweging. Planten groeien, de seizoenen wisselen en strenge vorst of extreme droogte of vervelend ongedierte kunnen behoorlijk wat schade aanrichten in de tuin. Het gazon moet gemaaid worden, de haag geschoren en de bomen gesnoeid. Om ervoor te zorgen dat uw tuin in optimale conditie blijft, zal er gewied, gemaaid, bemest en gesnoeid moeten worden. Wij adviseren u graag over onderhoud aan uw tuin. Wij helpen u graag met een onderhoudsplan. Wilt u zonder zorgen het gehele jaar genieten van uw tuin, wij nemen het onderhoud graag van u over. Wij werken zeer efficiënt, tegen een eerlijke, scherpe prijs. Dit kan eventueel op basis van een onderhoudscontract. Wilt u geen verplichtingen, dan kan uw tuinonderhoud uiteraard ook altijd op basis van afroep (bijna altijd mogelijk binnen een termijn van twee weken).

Eénmalig onderhoud
Wanneer u uw tuin tijdelijk niet kunt onderhouden of het onkruid groeit u op een bepaald moment letterlijk boven het hoofd, dan kunt u ons inschakelen voor een goede vakkundige onderhoudsbeurt. Hierbij moet u denken aan snoeiwerkzaamheden, bemesten, gazonreparatie, het maaien van het gazon, schoonmaken van bestrating, onkruidbestrijding. Uiteraard wordt van tevoren besproken wat uw wensen zijn. Vervolgens zullen wij uw tuin weer netjes op orde maken en eventuele tips geven over hoe u het beste uw tuin kunt onderhouden.

Periodiek onderhoud
U houdt van tuinieren en wilt daarom het onderhoud van uw tuin zelf doen. Maar de grote en/of specialistische klussen, zoals bijvoorbeeld het scheren van de haag, maaien van het gazon of het snoeien van de beplanting, wilt u door een vakman laten doen. Kleinere klussen zoals het schoonmaken, spitten, bemesten, planten van bollen, bladruimen kunnen wij ook voor u verzorgen. Dan is periodiek onderhoud een goede manier om uw tuin het gehele jaar door er perfect uit te laten zien. Wij overleggen graag mjet u wat uw wensen zijn.

Vakantie onderhoud
Wanneer u op vakantie bent, blijft het gras en het onkruid natuurlijk gewoon doorgroeien. Zeker in de zomerperiode. Als u bij thuiskomst niet voor verrassingen wilt komen te staan, kunt u bij ons inschakelen om gedurende uw afwezigheid de tuin op orde te houden. Als u terugkomt ziet uw tuin er prima verzorgd uit en hoeft u niet meteen zelf aan de slag.

Onderhoudscontract
Als u weinig tijd heeft of tuinonderhoud is niet uw favoriete bezigheid, dan kunnen wij u uiteraard ook hiermee van dienst zijn. Met het afsluiten van een onderhoudscontract bent u er zeker van dat uw tuin er maand-in-maand-uit verzorgd uit zal blijven zien. Een contract, op maat samengesteld, afhankelijk van uw eigen mogelijkheden en budget is mogelijk, zodat u optimaal, op uw eigen manier, van uw tuin kunt genieten. U heeft er dan geen omkijken naar. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Facebook