Hoveniersbedrijf

Bakker

 

 

 

Bereikbaar

maandag
07:30 - 18:00
dinsdag
07:30 - 18:00
woensdag
07:30 - 18:00
donderdag
07:30 - 18:00
vrijdag
07:30 - 18:00
zaterdag
08:00 - 13:00
zondag
Gesloten

ijsvogel - bron: www.mvefotografie.nl - mvefotografie

Het aanleggen van de tuin is te vergelijken met het bouwen van een huis. De fundering moet goed op orde zijn. Pas dan kan er een degelijke tuin 'gebouwd' worden. Die basis levert voorwerk op. Werk dat u niet meteen terug ziet, maar dat erg belangrijk is. Laat de aanleg van uw tuin over aan Hoveniersbedrijf Bakker. Uw tuin wordt helemaal naar uw wensen aangelegd, of het nu gaat om een klassiek traditionele aanleg of een onderhoudsarme natuurlijke tuin.
Wij weten wat we doen, het is ons vak. Uw tuin in goede handen, dat is onze kracht. We regelen alles tot in de puntjes. Wij werken zeer efficiënt en kunnen uw tuin tegen een eerlijke, scherpe prijs aanleggen, geheel naar uw wensen.

De meest uiteenlopende werkzaamheden worden door ons uitgevoerd:
Het grondwerk(eventueel met inzet van grotere machines), vijverpartijen, bestratingen, metselwerk, houten afscheidingen, damwanden, pergola's en aanplant vaste planten, heesters en bomen horen tot onze standaard werkzaamheden. Maar ook voor zeer specifieke zaken kunt u bij ons terecht, zoals het plaatsen van blokhutten, priëlen en vlonders kunt u bij ons terecht.

Heeft u een tuin waar u door de bomen het bos niet meer ziet? Een kleine renovatie doet wonderen. Wij maken graag samen met u een tuinadvies.

Als uw tuin eenmaal is aangelegd kunt u ons natuurlijk ook voor onderhoud inschakelen. Dat kan zo vaak als u dit nodig vindt.

 

 

 

 

Facebook