Hoveniersbedrijf

Bakker

 

 

 

Bereikbaar

maandag
07:30 - 18:00
dinsdag
07:30 - 18:00
woensdag
07:30 - 18:00
donderdag
07:30 - 18:00
vrijdag
07:30 - 18:00
zaterdag
08:00 - 13:00
zondag
Gesloten

ijsvogel - bron: www.mvefotografie.nl - mvefotografie

Alle materialen en benodigdheden voor uw tuin zijn door ons leverbaar: bestrating, natuursteen, tuintegels, grint, split, zand, verlichting, tuinhout, blokhutten, vlonders, kunstgras en uiteraard een groot assortiment aan beplantingen (o.a. bollen, vaste planten, heesters, bomen). Ook voor tuinmeubilair kunt u bij ons terecht. Wij leveren fraaie en praktische tuinmeubels die uw tuin verfraaien en jarenlang mooi blijven. Wij helpen u graag met het uitzoeken van tuinmeubilair dat past bij uw tuin en uw eigen wensen. Natuurlijk voor een betaalbare prijs.

Bestrating
Verharding in uw tuin wordt vooral toegepast voor de gebruiksvriendelijkheid. Het vergt weinig onderhoud. Door verhardingen op de juiste manier toe te passen kunnen er creatieve en verrassende oplossingen worden bedacht. Verhardingen zijn er in vele vormen en maten leverbaar. Vooral uw persoonlijke wensen en de functie bepalen welke soort er voor u het meest geschikt is. Uiteraard speelt het budget daarbij ook een belangrijke rol. Ook kan er gekozen worden voor een zogenaamde halfverharding, zoals split, schelpen of grint.
Wij hebben een ruim assortiment klinkers op basis van de nieuwste trends op dit gebied. Maar ook de nostalgische, gebakken oude waaltjes, veld- of maaskeien zouden voor u een optie kunnen zijn. Past een halfverharding beter, dan adviseren wij u daar graag over. Wij leggen uw terras, tuinpad, parkeerplaats of oprit aan, zodat u er jarenlang geen omkijken meer naar hebt.

Wij hebben goede contacten met diverse betrouwbare leveranciers. Door een perfecte combinatie van kwaliteitsproducten en deskundig en persoonlijk aandacht zijn wij in staat voor u een tuin te creëren die aan elk budget en specifieke wensen kan voldoen.

Voor onderhoud aan materialen in uw tuin kunt u uiteraard ook weer bij ons terecht.

 

logo dcm
logo groen groep eelde
logo tuindeco
logo veenbaas
logo queens grass

 

 

 

Facebook