Hoveniersbedrijf

Bakker

 

 

 

Bereikbaar

maandag
07:30 - 18:00
dinsdag
07:30 - 18:00
woensdag
07:30 - 18:00
donderdag
07:30 - 18:00
vrijdag
07:30 - 18:00
zaterdag
08:00 - 13:00
zondag
Gesloten

ijsvogel - bron: www.mvefotografie.nl - mvefotografie

Tuinontwerp/ beplantingsplan
Veel mensen vinden het leuk om zelf plannen te maken voor hun tuin. Maar als het maken van een tuinontwerp of het maken van renovatieplan lastiger blijkt dan verwacht, kunt u ons inschakelen. Uw tuin, onze zorg. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Ons deskundig en goed opgebouwd advies is de basis voor uw tuin. Tijdens een oriënterend gesprek maken we kennis en verzamelen we alle informatie die nodig is om tuinontwerp te maken. Wij maken daarbij zo optimaal mogelijk gebruik van de ruimte. Door de manier van aanleggen blijkt vaak goed mogelijk een tuin ondieper, langer, smaller of breder te laten lijken. Uiteindelijk komen we samen met u tot een kwalitatief goed tuinontwerp dat geheel aansluit bij uw wensen en ideeën.

Heeft u zelf al een tuinidee op papier gezet? Graag adviseren wij u daarover en werken dit idee samen met u verder uit.

Wanneer ons ontwerp of advies naar uw zin is kunnen wij natuurlijk ook de aanleg verzorgen. Op basis van een duidelijke offerte leggen we uw droomtuin aan.

Onderhoudsplan
Heeft u vragen over het onderhoud van uw tuin? Wilt u niet langer te laat zijn met het onderhoud? Wij helpen u graag met een onderhoudsplan. Hiermee geniet u het gehele jaar door van uw tuin, zonder zorgen. Eventueel nemen we het onderhoud graag van u over. Uw tuin is bij ons in goede handen.

Specifiek tuinadvies
Heeft u een specifiek tuinadvies nodig, voor bijvoorbeeld het vlinder- of vogelvriendelijk maken van uw tuin. Of wilt u uw tuin geschikt maken voor egels, dan bent u ook bij ons aan het goede adres. Wij maken voor u een natuurlijke duurzame tuin, onderhoudsarm, waarin u kunt genieten van vogels, egels, vlinders en bijen.

Water doet het altijd goed in een tuin. Een natuurvijver of een indrukwekkende Koivijver, wij kunnen u breed informeren naar de mogelijkheden, uiteraard weer geheel afhankelijk van uw wensen en budget.

Ondervindt u problemen met uw tuin. Meestal kunnen we deze goed verhelpen. Door onze deskundigheid en ervaringen kunnen we problemen vaak snel erkennen en oplossen.

Boomadvies
U wilt uiteraard voorkomen dat uw boom materiële schade of persoonlijke letsel veroorzaakt.Wanneer u twijfelt aan de toestand van uw boom of u vermoedt dat de boom onderhoud nodig heeft, dan kunnen wij u hierover deskundig adviseren. Uw boom verdient de juiste beoordeling en verzorging. Wij beschikken over de juiste vakmensen om uw boom goede verzorging te bieden en indien nodig te kappen.

 

 

 

Facebook